GRATIS PROEFLESSEN Voorjaarscursus Den Bosch, Rosmalen & Drunen

Voorjaarscursus LatinJoy DC in Den Bosch, Rosmalen & Drunen.

Klik op de flyer om te vergroten.

De gratis proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba & Zumba van LatinJoy Dance Company in Den Bosch, Rosmalen (Hintham & Groote Wielen) en Drunen zijn van maandag 8 t/m zondag 14 april 2019.

Aansluitend gaan de voorjaarscursussen van start.

Deze avonden zullen wij gratis proeflessen aanbieden, geheel vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk om kennis te komen maken met de danslessen van LatinJoy DC.
Op vrijdag 12 april in Drunen zal er aansluitend een dansavond gehouden worden.

Altijd al Salsa, Bachata of Kizomba willen leren dansen of mee willen doen met de swingende Zumba les?
Dan is dit nu je kans!!

Nodig je vrienden, familie en kennissen uit en kom geheel vrijblijvend meedoen met een gratis proefles tijdens de open dagen.

Wij bieden niet alleen leuke en gezellige lessen in ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen en omgeving, maar we streven ernaar om onze passie, Salsa, Bachata, Kizomba en Zumba, met een zo groot mogelijk publiek te delen en hen laten ervaren waarom dansen zo leuk is.
Daarnaast ben je ook verzekerd van kwaliteit, doordat LatinJoy DC zich op nationaal en internationaal niveau blijft scholen.

Schrijf je nu in en ontvang een fikse korting op een volledige cursus naar keuze!

LatinJoy DC, de leukste en gezelligste dansschool van Den Bosch en Rosmalen waar dansen, plezier en kwaliteit centraal staat.

Schrijf je nu in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 06-176 827 58

Evenement Eigenschappen

Startdatum 08-04-2019
Einddatum 14-04-2019
Sluitingsdatum 15-04-2019
Prijs per persoon Gratis
Download flyer flyer A6 LatinJoy Den Bosch.pdf
Deel dit evenement