GRATIS PROEFLESSEN wintercursus Veghel & Vorstenbosch

Wintercursus Zumba LatinJoy DC in Veghel & Vorstenbosch.
De gratis proeflessen Zumba van LatinJoy Dance Company in Veghel & Vorstenbosch zijn op maandag 6, woensdag 8 en vrijdag 10 januari 2020.

Direct na inschrijving gaan de wintercursussen van start.

Deze dagen zullen wij gratis proeflessen aanbieden, geheel vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk om kennis te komen maken met de danslessen van LatinJoy DC.

Altijd al mee willen doen met de swingende Zumba les?
Dan is dit nu je kans!!

Maandag:
19.15u - 20.15u Zumba bij Natuurlijk Bewegen, Veghel

Woensdag:
19.15u - 20.15u Zumba bij Natuurlijk Bewegen, Veghel

Vrijdag:
9.15u - 10.15u Zumba bij De Stuik, Vorstenbosch

Actieprijs:
11 lessen à 1 uur voor maar €85,00

Nodig je vrienden, familie en kennissen uit en kom geheel vrijblijvend meedoen met een gratis proefles tijdens de open dagen.

Wij bieden niet alleen leuke en gezellige lessen in Veghel en Vorstenbosch en omgeving, maar we streven ernaar om onze passie, Zumba, met een zo groot mogelijk publiek te delen en hen laten ervaren waarom deze combinatie van sport- en dans, zo leuk is.
Daarnaast ben je ook verzekerd van kwaliteit, doordat LatinJoy DC zich op nationaal en internationaal niveau blijft scholen.

Schrijf je nu in en ontvang een fikse korting op een volledige cursus naar keuze!

LatinJoy DC, de leukste en gezelligste dansschool van Veghel en Vorstenbosch en omgeving, waar sporten, dansen, plezier en kwaliteit centraal staat.

Schrijf je nu in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 06-176 827 58

Evenement Eigenschappen

Startdatum 05-01-2020
Einddatum 18-01-2020
Sluitingsdatum 18-01-2020
Prijs per persoon Gratis
Deel dit evenement