LatinJoy Dance Company

Welkom bij LatinJoy Dance Company. De leukste en gezelligste dansschool van Den Bosch en omgeving waar salsa dansen en plezier centraal staat. Voel je vrij om een keer binnen te wandelen en de sfeer te proeven en/of meld je aan voor een van de open dagen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om tijdens één van onze feesten kennis met ons te maken. We laten je graag ervaren waarom salsa dansen zo leuk is.

Sinds 2009 verzorgen we professionele Salsa, Bachata en Kizomba lessen en workshops en diverse sportlessen, zoals Zumba. Tevens is LatinJoy Dance Company inzetbaar voor

-        Salsa shows- en demonstraties
-        Salsa Feest- en dansavonden
-        Salsa workshop en privélessen

Feesten en congressen
Wij houden wel van een feestje! Daarom organiseren we het grootste en gezelligste Salsa, Bachata & Kizomba feest van de omgeving, genaamd ’s-Hertogenbosch Salsa, Bachata & Kizomba Madness. Regelmatig doen cursisten van onze dansschool mee aan internationale congressen en bezoeken de leukste feesten. LatinJoy Dance Company biedt voor veel van deze events een gereduceerd tarief voor de cursisten. Zin om mee te gaan? Check dan de agenda.

Internationaal niveau
LatinJoy Dance Company is één van de weinige Salsa dansschool uit regio Den Bosch die vertegenwoordigd is op vele grote nationale en internationale congressen met zowel salsa workshops als shows. We blijven ons scholen om het internationale niveau hoog te houden. Onze shows worden o.a., geanalyseerd en gecleand door de allergrootste in de scené.

Te denken aan:

  • Osmar Perones van Yamulee Dance Company, New York
  • Willy van het ADSC, België
  • Enrico Cerabona & Paolo Junior Costarelli, Italië
  • Eric Lalta, de oprichter van Salsa Dance Squad, Den Haag.
  • Shelina Donkers van ShelinaSalsa, Eindhoven
  • Brian Libier van Salsaddiction, Utrecht

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!

Video's