Clyde Prika

Docent Clyde LatinJoy Dance Company

Mijn naam is Clyde Prika en ik ben, naast docent, ook de oprichter van LatinJoy Dance Company. Ik ben geboren in het zonnige Suriname en ik woon sinds 1996 in Nederland.

Vroeger was het mijn droom om op zo een hoog mogelijk niveau te voetballen. Maar nadat ik in 2004 meegedaan heb met een salsa-workshop, had ik mijn nieuwe passie gevonden: Salsa!

Met de focus volledig gericht op mijn dansontwikkeling heb ik inmiddels meerdere shows (koppelshows en soloshows) op mijn naam staan. Ook heb ik in verschillende showteams meegedanst, waaronder in Fuerza Dance, in zowel het binnen- als buitenland.

Ik heb inmiddels AALO Allround, AALO Step-Master en Aerobic Master opleidingen met succes afgerond. Daarnaast heb ik ook mijn Zumba-diploma behaald.

Dit alles heeft geresulteerd in LatinJoy Dance Company: de plek waar mijn hobby, mijn werk wordt en waar mijn passie iedere dag tot uiting komt in de lessen. 

Marlon 

Docent Marlon van Honk | LatinJoy Dance Company

Hi, mijn naam is Marlon van Honk en ik ben geboren in ‘s-Hertogenbosch. Als klein meisje lag mijn passie bij turnen en deed ik mee aan wedstrijden en voorstellingen. Helaas door een schouderblessure ben ik gestopt met turnen, maar kwam ik na een lange revalidatie wel in aanraking met aerobics. 

Uiteindelijk mocht ik zelfs aerobics lessen overnemen als docente. In 2004 kwam ik in Curaçao, tijdens mijn tijdelijke werkzaamheden op de OK, voor het eerst in aanraking met Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton. etc. 

Ik startte samen met mijn vriendin met het volgen van salsalessen. Uiteindelijk werd ik ook steeds vaker gevraagd om als assistente te helpen bij workshops. In 2010 leerde ik Clyde kennen en nu val ik af en toe in als assistente tijdens de lessen.

Inmiddels ben ik ook in het bezit van mijn certificaat voor de docentenopleiding SalsaVentura.

Wendy

Wendy | Docent LatinJoy

Binnenkort lees je hier meer over Wendy.